Hi, i'm Shari heirbaut

Mijn eerste aanraking met ontwerpen vond plaats op de schoolbanken. Vóór de eerste keer opende ik  Photoshop en Illustrator op de prille leeftijd van 15 jaar. Sindsdien probeer ik voortdurend mijn skills te verbeteren.

Ontwerpen is één van mijn grote passies. Alles in mijn leven wordt er door beïnvloed, ontwerpen is geen 9 to 5 job maar een leven. Begrijpen hoe geweldig design werkt – en anderen laten zien hoe belangrijk het is. Goed doordacht, functioneel en mooi design – is wat mij  het meeste plezier doet.


Werkervaring

Nadat ik ben afgestudeerd in juni 2012 ben ik te werk gesteld bij het ZNA als Junior developer analyst. Ik miste echter het creatieve gedeelte in deze functie.

Na enkele spontane sollicitaties ben ik gestart in 2013 bij iValue. Waar ik als Graphic designer werkte, deze functie beoefende ik met volle belangstelling en met grote liefde voor online marketing, icoon design, branding, SEO friendly design, logo ontwerp, e-mail campagnes, blogs en social media.

Ik ben de zoektocht gestart in 2014 naar een nieuwe uitdagende job, waar ik met even veel toewijding kan werken aan functionele en mooie designs.

Mijn zoektocht loonde en ik ben gestrand bij Pelemans Industries | Unibind. Hier ben ik aan de slag gegaan als Graphic designer. Tijdens mijn loopbaan bij Unibind was ik nog in de running bij andere bedrijven en heb ik de keuze gemaakt om de switch te maken van Unibind naar Game Mania als Graphic Web Designer. Tot op heden werk ik hier nog met volle belangstelling en met grote liefde voor online marketing, icoon design, branding, design, logo ontwerp, e-mail campagnes, standenbouw (ontwerp), bestickering, winkel aankleding, print en social media campagnes. Door Game Mania heb ik een goede samenwerking ervaring met partners als Sony, Microsoft, Nintendo, Blizzard, Ubisoft, Bethesda, EA, Bandai Namco en Warner Bros. opgebouwd.